Cocoro, tu i la copa menstrual

Calça absorbent o copa menstrual? No cal escollir: es poden combinar! Podem viure la regla de manera sostenible amb productes que respectin el cos i el planeta.

A les fans de la copa menstrual: a Cocoro ens encanta la copa menstrual! De fet, se’ns va acudir crear les Cocoro en adonar-nos que moltes usuàries de copes menstruals feien servir també compreses com a protecció extra o per anar alternant.

En moltes situacions, la copa menstrual no ens cobreix totes les necessitats. Hi ha dies que no sabem quan podrem canviar-nos la copa i tenim por que acabi vessant. O, tot i usar-la sovint, especialment a la nit preferim descansar de copa.

O quan notem que la regla està al caure però encara no ens posem copa perquè no sabem exactament quan vindrà. Les calcetes absorbents són una solució pràctica també en aquest moment. I que la regla baixi quan vulgui!

Les calces menstruals Cocoro i la copa menstrual fan molt bona parella. Combinar-les, juntes o separades i segons cada moment i cada necessitat, és un combo respectuós, reutilitzable i saludable.

Quina de les Cocoro trieu per a combinar amb la copa?