Tu (i les Cocoro)

Potser fa temps que segueixes la pista a les calces menstruals. O potser acabes d’aterrar aquí i no saps ben bé de què va tot això.

És igual l’edat que tinguis. O quina regla tinguis. Tant és si la tens, si l’estàs esperant (amb il·lusió, o no!), o si ja és cosa del passat. Tant se val si tens més o menys fluix vaginal, o petites pèrdues d’orina.

Benvinguda a Cocoro!

Per si no ho tens massa clar, les Cocoro són unes calces absorbents per a la regla, el fluix vaginal i lleus pèrdues d’orina. Són transpirables, antibacterianes i hidròfugues. Són unes calces que et permeten viure la menstruació i el fluix vaginal de forma diferent.

Dubtes de si són per a tu?

Cal provar-les per a notar com t’hi sents, quan usar-les, com usar-les. Trobaràs la teva pròpia fórmula, com passa amb qualsevol altre producte. Pots usar-les soles, alternar-les amb altres productes, o combinar-les amb una copa menstrual o un tampó. El manteniment és tan senzill com posar-les a la rentadora i deixar que s’assequin a l’aire.

Tenint-ne cura, les Cocoro poden arribar a durar fins a 2 anys com a calça absorbent! T’ho imagines? No tot han de ser compreses i tampons d’usar i tirar. Existeixen alternatives saludables i sostenibles. Per a tu i per a tothom. Tu manes. Tu decideixes.

Les Cocoro són un estil de vida: no hi ha res més natural que posar-se unes calces, que t’agradin i que t’hi agradis. I deixar fluir el cos.

I tu, com fas servir les Cocoro?