El recorregut

Cocoro va néixer l’any 2016, quan les 4 co-fundadores, la Cristina Torres, la Laida Memba, l’Eva Polío i la Clara Guasch, eren sòcies de la cooperativa Femmefleur i treballaven en la venda i difusió de productes per a la menstruació. Sabien que feia molta falta un producte extern per a gestionar la regla que fos còmode i sostenible. Un producte que fos respectuós, reutilitzable, bonic, i fàcil d’utilitzar: les Cocoro.

Després de proves i més proves amb prototips, i de recollir opinions de les primeres testers de les calcetes Cocoro, es va realitzar una campanya de micromecenatge per a poder finançar la primera producció de les primeres calcetes menstruals d’Europa. La campanya va començar amb l’objectiu d’aconseguir 21.560€ per a poder produir 1.000 unitats. El nostre agraïment és infinit: en finalitzar la campanya, aquesta quantitat inicial es va multiplicar per 7,9 arribant a produir 9.000 unitats.

Es tracta de la campanya de micromecenatge de moda més exitosa de tota Europa i la segona amb major nombre de mecenes a la plataforma Verkami en aquell moment.

L’èxit continua: des dels inicis i fins l’actualitat, hem realitzat 13 col·leccions de calcetes absorbents. Una alternativa no només per a la regla, sinó també per al fluix vaginal i lleus pèrdues d’orina.

Cronologia Cocoro: des del inicis, l’any 2016, fins l’actualitat

Creixem i innovem fidels a una estructura de producció local i de proximitat.

Actualment, Cocoro compta amb unes oficines a la ciutat de Barcelona i un equip consolidat de 13 persones.

Amb la voluntat i la il·lusió del primer dia, hem aconseguit fer un salt internacional amb presència a bona part d’Europa i a Llatinoamèrica. I el que queda per endavant! 

Ens hi acompanyeu?