Què volem?

A Cocoro tenim un propòsit ferm i clar: volem contribuir a millorar la vida de les persones i del planeta.

El producte que fem, les calces absorbents Cocoro, compleixen aquest doble propòsit: són un compromís i una declaració d’intencions per a reduir l’impacte ambiental que causen els productes clàssics per a la menstruació i la salut íntima femenina, i alhora, una alternativa còmoda i saludable per al cos.

La roba no només ha de tenir en compte les múltiples formes dels cossos, sinó també com funcionen i què els passa a aquests cossos: suem, menstruem, tenim fluix vaginal, pèrdues d’orina… L’estètica i el disseny són molt importants en la roba interior, però alhora hem de poder tenir opcions còmodes i pràctiques per totes les circumstàncies.

Treballem perquè les calces Cocoro, amb una mateixa essència però amb diferents opcions pel que fa a disseny, format, talles, colors, etc. es converteixin en un referent en productes tèxtils respectuosos amb el nostre cos. El nostre desig és contribuir a augmentar el benestar de les dones i el d’altres col·lectius que també pateixen una discriminació social.

Des dels nostres eixos principals, el feminisme, la sostenibilitat i la innovació i tecnologia, els valors que ens guien en totes les nostres accions i interaccions són:

1. Respecte per a les persones i per a l’entorn:

  • vetllem pel benestar de les treballadores i clientes de Cocoro, així com de les persones que treballen per a empreses proveïdores i col·laboradores;
  • apostem per la sostenibilitat en els productes, els processos de producció, el transport i el funcionament intern, entre altres.

2. (Eco)feminisme: contribuïm a través del nostre discurs i de les nostres accions, a millorar la situació d’inferioritat de la dona en diferents àmbits, així com d’altres grups socials no privilegiats.

3. Escolta i honestedat: l’escolta i l’honestedat són clau en les relacions laborals que establim, l’evolució de l’empresa i el disseny de productes.

4. Curiositat i inquietud: busquem noves maneres d’abordar reptes, tant a nivell de productes com d’organització empresarial (innovació).

5. Excel·lència: busquem l’excel·lència en el producte, en els processos i en el tracte.

6. Bon humor: present en tot moment!

Tots aquests valors defineixen el nostre sentit de col·lectivitat. Voleu saber com i posar cara a l’equip que hi ha darrere les Cocoro?