Qui som?

Cocoro és un projecte de feminisme, sostenibilitat i innovació i tecnologia

Som la primera marca europea de calces absorbents per a la menstruació, el fluix vaginal i lleus pèrdues d’orina. A Cocoro som revolució i canvi. Som respecte al cos, aprenent a escoltar-lo i estimar-lo tal i com és. Amb naturalitat. Sense complexos, sense tabús. Una crida a la llibertat.

Dissenyem, confeccionem i distribuïm roba interior tecnològica.

L’any 2016, quatre dones emprenedores van fundar Cocoro. La Cristina Torres, la Laida Memba, l’Eva Polío i la Clara Guasch volien canviar la manera com (con)vivim amb la regla.

Cocoro treballa amb el suport de diferents col·laboradors i agències locals i internacionals. Darrere les Cocoro hi ha també col·laboracions constants amb centres d’innovació per a perfeccionar el disseny i la qualitat tècnica del producte

Cocoro pertany al moviment Femtech, que engloba empreses i institucions que posen la innovació i la tecnologia al servei de la salut de les dones. La tecnologia ens permet unir funcionalitat, confort i estètica en un sol producte que millora el dia a dia de les persones que menstruen.

Les calces Cocoro van néixer sota l’ideal de feminisme impulsant canvis cap a una situació justa, respectuosa i igualitària de la dona i d’altres col·lectius.

Som part del moviment Fashion Revolution – Who made my clothes?, una iniciativa global sense ànim de lucre que uneix centenars d’equips de professionals de la indústria de la moda. El moviment reivindica una major transparència i sostenibilitat en tota la cadena de producció i subministrament, des de la ideació i fabricació fins que el producte arriba a les mans dels consumidors.

Creiem en el que fem i això ens fa sentir tan bé! Totes i tots som molt diferents i alhora tenim molt en comú.

Ens uneixen els valors, l’empatia, les ganes de fer les coses bé, la professionalitat, el respecte mutu i grans dosis de bon humor. I amb aquestes eines continuem aprenent, creixent i millorant cada dia.