Sentit de col·lectivitat

Cocoro va néixer gràcies a la suma de petits esforços (tots ells importantíssims!), a través d’una exitosa campanya de micromecenatge.

La voluntat de les 4 co-fundadores ha estat sempre que el projecte sigui col·lectiu i que tothom qui vulgui se’l pugui fer seu. El sentit de col·lectivitat defineix l’essència de Cocoro.

Oferim un producte, sí, les calces menstruals. Però, alhora, oferim també un espai de conversa, de diàleg, on poden conviure diferents perspectives, experiències, realitats i opinions de tot tipus.

Ja sigui a través de les nostres xarxes socials, com en qualsevol contacte directe de tu a tu, a Cocoro tenim un ferm esperit de comunitat i de cooperació. Apostem pel respecte i la llibertat d’expressió i de decisió, estem sempre obertes a veus diferents, acollint i conversant entre diferents punts de vista que ens fan pensar.

La cooperació és present a l’equip en el nostre dia a dia: ens escoltem i ens retroalimentem per a intentar aconseguir coordinació i eficiència en totes les accions que duem a terme.

Cocoro és possible gràcies a un engranatge de moltes persones: de les fundadores a les clientes, passant per les proveïdores, les inversores, les treballadores, les col·laboradores i les distribuïdores.

L’any 2019 vam realitzar la nostra primera ronda d’inversors. El crowdequity, o finançament col·lectiu, va permetre a molta gent invertir en el projecte amb la quantitat desitjada, a la seva mida, sense mínims inassolibles. Va ser un èxit amb centenars de participacions i no descartem tornar a oferir aquesta opció en un futur.

Volem arribar cada vegada més lluny i, alhora, més a prop de tothom per a fer de les calces menstruals un producte d’ús habitual. Volem continuar anant més enllà buscant reptes que ens motivin i ens ajudin a aportar millores a diversos nivells constantment. Amb empenta, convicció i sentit de l’humor. Entre totes.

Si en voleu formar part, us donem la benvinguda.