Comencem!

Benvingudes al blog de Cocoro, un espai on reflexionarem sobre molts temes que ens ocupen i ens preocupen. 

No només parlarem de la regla (que també, i molt!). Hi haurà lloc pel gran tabú del fluix vaginal, per les silenciades pèrdues d’orina, i per moltes altres coses. Parlarem en clau de feminisme, de sostenibilitat i consum responsable (més plàstics? No, gràcies!), d’innovació i de tecnologia.

Serà una dosi d’inspiració sempre des d’una visió femenina, crítica i plena de bon humor.

Comencem pel principi: què son les Cocoro? 

Les Cocoro són unes calcetes menstruals que absorbeixen menstruació, fluix vaginal i petites pèrdues d’orina. Al blog us anirem explicant com funcionen i com i per què vam arribar a aquesta idea.

I és que, per què tot havia de ser com fins ara? D’àvies a mares, i de mares a filles: per què es continua parlant tan poc de la regla? Per què hi ha hagut sempre els mateixos productes?

D’un primer prototip de calcetes menstruals vam passar a una col·lecció en ferm i, des dels inicis l’any 2016, hem treballat en la millora continuada dels teixits, els models, els dissenys i el confort per a fer de les Cocoro una peça íntima còmoda, bonica, agradable i eficaç.

Qui hi ha darrere les Cocoro?

Dues arquitectes, una filòloga i una dissenyadora gràfica (l’Eva Polío, la Laida Memba, la Clara Guasch i la Cristina Torres) són les fundadores de Cocoro. Avui, Cocoro compta ja amb un gran equip, una gran família molt ben avinguda. Perspectives molt diferents que conviuen i sumen, i una mateixa voluntat tossudament inconformista de voler canviar les regles.

Canviar les regles, que vol dir també canviar el món, amb modèstia i sense pausa. Que vol dir, per exemple, defensar i practicar la conciliació personal i laboral. Que vol dir, també, reflexionar i defensar la conciliació amb una mateixa, amb el nostre propi cos. Estimant-lo, escoltant-lo, respectant-lo, tenint-ne cura.

Ho hem de dir: les Cocoro, com a equip, som totes. Vosaltres i nosaltres. Perquè les vam crear pensant en la meitat de la població, i les vam crear gràcies a l’ajuda de moltes persones, en especial moltes dones. La revolució més gran comença per petits gestos, per canvis que s’encomanen i que fan possible un món millor.

A la botiga online, podeu consultar els diferents models i col·leccions. Ens encantarà escoltar la vostra experiència per a saber com us van, si us han canviat la relació que teniu amb el vostre cos, si n’esteu contentes, si somnieu amb millores, etc. Perquè és a base d’escoltar-nos que podem fer petits grans canvis!    

Tenir la regla no només és normal. És necessari i molt saludable. Deixem d’amagar-nos-en i parlem-ne. Busquem maneres de viure-la bé!

Aquest és un espai de totes i per a totes. Canviem les regles?

Deixa un comentari

icon-angle icon-bars icon-times