Innovació i tecnologia

Les calces absorbents Cocoro són el resultat de col·laboracions amb centres d’investigació experts en tèxtil. Perfeccionem constantment el disseny i la qualitat tècnica dels teixits més adequats per a la menstruació, el fluix vaginal i lleus pèrdues d’orina.

Gràcies a la innovació tecnològica, aconseguim:

  • Una combinació de teixits absorbent, antibacteriana, transpirable i hidròfuga
  • Calcetes còmodes i boniques
  • Comoditat al rentat: les Cocoro es poden rentar a la rentadora amb la resta de la roba bruta
  • Un producte saludable: totes les Cocoro tenen la zona absorbent coberta de cotó orgànic 100% (sense elastà), un dels teixits més respectuosos i transpirables per als genitals, i curós amb el medi ambient

Formem part del moviment Femtech, que engloba empreses i institucions que posen la innovació i la tecnologia al servei de la salut de les dones. La tecnologia ens permet unir funcionalitat, confort i estètica en un sol producte que millora el dia a dia de les persones que menstruen.

D’altra banda, la innovació a Cocoro va més enllà del producte. I és que també fem millores i canvis en l’organització.

Apostem per una organització molt transversal i eficient. Vam néixer combinant el teletreball i el treball presencial del nostre petit-gran equip multidisciplinari i continuem amb aquest model, per poder respectar al màxim les necessitats de cadascú.

La innovació es respira a Cocoro i forma part de tot el procés: per a continuar millorant l’eficàcia i el disseny de les calcetes, i per a emprendre nous reptes amb noves col·leccions, nous teixits i noves necessitats.

Juntament amb el feminisme i la sostenibilitat, la innovació i la tecnologia constitueixen un eix fonamental de Cocoro.