1

Calces amb solució ecològica intel·ligent

Quantes vegades he rentat les meves calces menstruals Cocoro? Les puc continuar usant? Es poden reciclar les calces menstruals Cocoro? On les porto?

A Cocoro incorporem el nostre primer sistema ecològic intel·ligent, i ho fem juntament amb ZyoshTM, empresa referent en el desenvolupament de solucions tecnològiques intel·ligents a favor de la moda sostenible. T’expliquem en què consisteix.

Es tracta d’una eina precisa que permet conèixer l’estat real de la peça, i facilitar-ne la gestió posterior d’una manera responsable fomentant el reciclatge.

Com? Aquest sistema ecològic està format per una fina etiqueta de polièster reciclat que està programada per tal que, passades 40 rentades, en ella aparegui un codi QR.

Quan l’etiqueta deixa veure el codi QR vol dir que les calces han disminuït entre un 10% i un 15% la seva capacitat d’absorció. Aquesta informació és molt pràctica per a saber l’ús que ja has donat a les teves calcetes, poder-ne ampliar l’ús addicionalment amb algunes rentades extra, i anar pensant en renovar-les.

En escanejar el codi QR, reps unes senzilles instruccions amb accés a informació pràctica de reciclatge i facilitats de compra.

El model SHORT és el primer de Cocoro en incorporar la tecnologia ZyoshTM com a prova pilot. Amb l’ús d’aquesta solució ecològica intel·ligent, a Cocoro preveiem reciclar 8,6 tones de residus tèxtils l’any 2025.

Coneixies aquesta solució sostenible? Tens altres peces amb aquesta tecnologia?

Deixa un comentari

icon-angle icon-bars icon-times