Bragas para la regla, pérdidas de orina leve, flujo menstrual, etc

Com funcionen?

Les calces menstruals Cocoro són molt similars a una calça convencional.

Absorbeixen regla, fluix vaginal i lleus pèrdues d’orina gràcies a la combinació lleugera i eficaç de tres teixits. Una capa de cotó 100% orgànic, que és la que està en contacte directe amb els genitals. Una altra capa intermitja de teixit tècnic absorbent antibacterià, transpirable i hidròfug. I, per últim, una capa de teixit extern que varia segons el model fent-lo còmode i pràctic sense renunciar a l’estètica.

Les calces absorbents Cocoro són una alternativa còmoda, saludable, sostenible, vegana i bonica a les opcions clàssiques d’un sol ús en salut íntima femenina. Estan dissenyades i produïdes èticament i artesanalment a Barcelona i rodalies.

Són útils des de les primeres regles fins la perimenopausa: es poden usar soles o combinades, segons la situació, amb un producte intern com la copa menstrual. O fins i tot en el moment d’intercertesa quan la regla està a punt de venir.

Es poden rentar a mà o a màquina i tenen uns 2 anys de vida útil si es respecten les instruccions per al seu correcte manteniment.

Deixa un comentari

icon-angle icon-bars icon-times