Cocoro: higiene íntima

Higiene íntima: 4 errors a l’estiu

A l’estiu es multipliquen les probabilitats de patir una infecció vaginal. Tens cura de la teva zona íntima de manera correcta? Aquests són els 4 errors clàssics especialment quan fa més calor.

  1. Neteja excessiva o amb un sabó inadequat: sabies que no fa falta netejar la vagina? La seva microflora es regula per sí mateixa. Passar aigua tèbia (mai calenta!) per la vulva (zona exterior) és més que suficient.
  2. Portar el banyador posat durant hores: l’excés d’humitat pot ser una font d’infeccions vaginals. Posar-te unes calces absorbents Cocoro si trigaràs a fer una altra capbussada et pot estalviar més d’un ensurt durant les vacances.
  3. Roba interior/exterior sintètica i ajustada: prioritza materials que permetin que el cos respiri i es mogui lliurement. I, en contacte amb els genitals, cotó 100% orgànic.
  4. Protectors d’usar i tirar a diari: per si em ve la regla, per al fluix vaginal, per si tinc un atac de riure… Els protectors convencionals estan fets de materials sintètics impedint la transpirabilitat de la zona. El seu ús excessiu pot afavorir irritacions, infeccions, enrogiments…

Canvies el teus hàbits a l’estiu?

Deixa un comentari

icon-angle icon-bars icon-times