1

3 Consells per a aconseguir el teu nou propòsit

Si la tornada de les vacances a tu també et motiva per a fer canvis cap a un estil de vida més responsable i sostenible, estàs al lloc adequat.

Para i pensa: Quants tipus de productes d’higiene íntima pots trobar a casa teva? Obre armaris, calaixos i bosses…

Passa llista: compreses de nit, compreses d’absorció regular, salvaslips maxi, salvaslips tanga, tampons amb aplicador, tampons mini… Realment necessites tots aquests productes?

El teu propòsit: Treure més partit de les teves calces Cocoro

Aquest serà probablement el teu propòsit més senzill d’aconseguir aquest mes: allà on has trobat un salvaslip, substitueix-lo per unes calces Cocoro per a tenir-les sempre a mà estiguis on estiguis.

D’aquesta manera, cada mes estaràs estalviant diners i residus sense haver de baixar al supermercat en el moment més inesperat i guanyant espai als teus armaris.

3 Consells per a aconseguir el teu nou propòsit amb èxit:

  1. No continuïs acumulant. Para de comprar productes d’usar i tirar cada mes. Reuneix tots els productes que hagis trobat a les teves pertinences, i fes-ne ús o regala’ls a la teva amiga, cosina o germana, o a una ONG.
  2. Comença a usar les teves calces Cocoro en situacions en les quals et sentis segura. Per exemple: en arribar a casa i canviar-te per roba còmoda, els últims dies de la regla, per a dormir, per a estar per casa… Descobriràs com i quan et funcionen millor a tu.
  3. Assegura’t de tenir sempre unes calces Cocoro a prop teu. Posa-les a la teva bossa habitual o a la teva bossa d’esport. Si les tens a mà en treuràs molt més partit.

Setembre és el mes dels nous propòsits: Com ho portes?

Deixa un comentari

icon-angle icon-bars icon-times