1

Regals de Nadal: per què regalar unes calces Cocoro és una bona idea

Deixa de buscar idees de regal per a aquest Nadal: t’expliquem per què regalar unes calces absorbents Cocoro és un gran encert.

Les calces Cocoro són molt més que una alternativa als productes convencionals. Són calces per a trencar tabús amb total comoditat. Cada dia i també per Nadal.

La pandèmia ens ha portat quelcom positiu com és saber apreciar el que és local. Ha despertat una major consciència en sostenibilitat, salut i benestar. I aquesta sensibilitat ha arribat també als preparatius nadalencs: des de la decoració fins a l’elecció dels menús, passant pels regals i l’organització de trobades amb la família i amics.

Regal o autoregal, amb Cocoro:

 • Regales canvi. Menstruar de manera sostenible és un gran canvi. Però el canvi amb Cocoro és un canvi de valors amb una mirada socialment responsable.
 • Regales comoditat. Les calces menstruals Cocoro són molt més còmodes que els productes d’un sol ús. S’adapten al teu cos, als teus moviments, al teu ritme. Tant, que t’oblides que les portes posades.
 • Regales salut. La zona absorbent de les calces menstruals Cocoro és antibacteriana i completament transpirable(1) (tant el teixit tècnic com la capa de cotó 100% orgànic que està en contacte amb els genitals). Aquest material és respectuós i saludable per al planeta i per a les persones.
 • Regales producció local. Tots els productes de Cocoro es dissenyen i confeccionen a tallers de Barcelona i rodalies, a no més de 50 km de distància de les oficines centrals, ubicades a la mateixa ciutat. L’estructura de proximitat de Cocoro permet controlar la petjada de carboni, reduir les emissions de CO2 del transport i fomentar l’economia local.
 • Regales estalvi. Usar les calces Cocoro per a la menstruació pot suposar un estalvi econòmic d’entre un 30% i un 60%, i també un estalvi ambiental (de mitjana, durant tota una vida menstruant, s’arriben a tirar al voltant de 15.000 productes d’un sol ús)(2). I això és només amb la regla sense comptar els productes extra que usem per al fluix vaginal o les lleus pèrdues d’orina.
 • Regales sostenibilitat. En un sentit ampli, les calces Cocoro van més enllà de ser una alternativa sostenible als productes d’usar i tirar. La sostenibilitat a Cocoro és:
 1. Producció local i ètica a Barcelona
 2. Materials reciclats
 3. Optimització de mermes de teixit
 4. Optimització de l’empaquetat
 5. Suport a persones i col·lectius particularment vulnerables
 6. Respecte als animals (segell de producte VEGÀ)
 7. Arbres per a neutralitzar el consum energètic online
 8. Col·laboracions amb empreses sostenibles i compromeses
 9. Compromís amb els ODS 2030
 • Regales compromís. Cocoro és feminisme, sostenibilitat i innovació i tecnologia.. Cocoro és ètica i compromís en un entorn professional, curós i amable. Amb flexibilitat i conciliació fomentant el diàleg i la cooperació.

Si tu canvies, tot canvia. Canviant les teves regles amb Cocoro, canvies el món.

(1) Distinció “Very good breathability” segons la normativa ISO 11092.
(2) Càlculs propis partint de: *Rezero, Break Free From Plastic, Zero Waste Europe, Reloop (2019). The Environmental & Economic costs of Single Use Menstrual Products, Baby Nappies & Wet Wipes. Europe. https://rezero.cat/wp-content/ uploads/2020/10/Rezero-Estudi_Impactes.pdf.

Deixa un comentari

icon-angle icon-bars icon-times